Nieuwe Musashi website online
5 februari 2007

Na vele uren werk is de nieuwe Musashi website online. Onze dank gaat uit naar onze sponsor John Stevens van Cosly Bv en naar shihan Sjaak van de velde die beide velen uren arbeid hebben geleverd om de site over te zetten, up te daten en een nieuwe look te geven. We zullen gaan starten met een splinternieuwe online Musashi nieuwsbrief waarvoor u zich vrijwillig kan registeren zodat u altijd up to date informatie toegestuurd zal krijgen via uw e-mail adres.

Ook zal voortaan elke foto van de evenementen op de allerhoogste resolutie te downloaden zijn via onze multi media pagina om zozelf via een bedrijf af te laten drukken. Karate foto's kunnen worden gedownload op 8 miljoen pixels. In de loop van de maand zullen alle resterende punten nog uitgevoerd worden en we hopen dat u veel surf plezier zal ondervinden.

Mensen of bedrijven die geintresseerd zijn om te adverteren via onze website of sponsors van de website of Nederlansde toernooien kunnen kontakt opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alle mogelijkheden zijn open om een speciaal op u afgestemd sponsor contract af te sluiten.