Fijne feestdagen en een sportief en gezond 2008
18 december 2007

beste wensen 2008kyokushin.jpg

Arjan Zuidijk pakt 2e plaats in zwaargewicht poule op N.K.A. Oyama Cup
4 november Zevenbergen

Arjan nam als enige deel aan de Oyama Cup van de N.K.A. op zondag 4 november te Zevenbergen. Na de weging werd al duidelijk dat het een heel zwaar toernooi voor hem zou worden want hij was de lichtste zwaargewicht in zijn poule met diverse tegenstanders die soms meer dan 20 tot 30 kg zwaarder wogen.

 

Shihan Sjaak van de Velde opgenomen in ziekenhuis
02 oktober 2007

Dit is een officieel persbericht uitgegeven door de Musashi Dojo en de Nederlandse Kyokushin Organisatie op dinsdag 2 oktober te 21:00 uur. Wij hebben gekozen om volledige openheid van zaken te geven om vervelende geruchten te voorkomen.

Sensei Asghar pakt 1e plaats op Kyokushin meets Shinkyokushin toernooi
16 september 2007

Op zondag 16 september werd in het Topsportscentrum te Rotterdam ter ere van 25 jaar F.O.G. Federatie Oosterse Gevechtsporten een groot internationaal karate evenement gehouden met deelnemers uit vele Europese landen. Dit toernooi werd georganiseert door de Shinkyokushin organisatie en kreeg de naam : Kyokushin meets Shihkyokushin. Er werd uiteraard gevochten op kyokushin regels wat betekent knock out knock down en zonder enige vorm van bescherming. Er werd geknokt volgens het eliminatie systeem wat betekende dat als je verloor je er uit lag, 1e ronde 3 minuten, 2e en 3e ronde 2 minuten.

Centrale Kadertraining Nederlandse Kyokushin Organisatie. 
9 september 2007 Westmaas

Op zondag 9 september vond alweer de 1e centrale kadertraining plaats na de zomervakantie voor de sensei's en shihans van de Nederlandse Kyokushin Organisatie. Deze kadertraining staat onder leiding van Shihan Sjaak van de Velde en is er om de technieken en kata's te optimaliseren en om de leraren op dezelfde lijn te krijgen van de verschillende N.K.O. Dojo's.

Wedstrijdtraining Nederlandse Kyokushin Organisatie
5 augustus 2007 Leiden

Op zondag 5 augustus was weer de maandelijkse Centrale Wedstrijdtraining o.l.v. bondcoaches Goksel en Can Sahinbas. Gedurende 2 a 2.5 uur werd er keihard getraind op conditie en op techniek. Deze wedstrijdtraining is open voor alle wedstrijd karateka's van de Nederlandse Kyokushin Organisatie

 

17 steden in Iran met een totaal van 81 Dojo's sluiten zich aan bij de U.F.K.K. 
6 september 2007

De United Federation of Kyokushinkai Karate is sinds januari 2007 officieel geaccepteerd door de Iraanse regering en Iraanse Karate Federation en staat nu ingeschreven als 1 van de 6 officiele Kyokushin Organisatie's. Tijdens de trip van kancho Sjaak hebben zich een totaal van 17 steden en 81 Dojo's aangesloten bij de United Federation of Kyokushinkai Karate en dit aantal zal zich de komende tijd waarschijnlijk uitbreiden. Shihan Ali Reza Ahmadi is officieel benoemd door kancho Sjaak tot president van U.F.K.K. Iran en is verantwoordelijk voor alle provincies in Iran die weer onderverdeeld zijn in 5 verschillende Branches. Ook is shihan Ahmadi aangesteld a;s kontaktpersoon voor omliggende landen zoals Turkije, Irak, Aberzijan, Pakistan, Turkmenistan, Afghanistan en Dubai.

Shihan Sjaak bezoekt Iran op uitnodiging Iraanse Karate Federation. 
6 augustus - 5 september 2007

Kancho Sjaak heeft op uitnodiging van de Iraanse Karate Federation die rechtstreeks is verbonden met de Iraanse government een 18 tal steden bezocht. In deze steden moest Kancho seminars verzorgen, persconferentie's geven voor Iraanse kranten en diverse TV stations.

Kyokushin Aruba sluit zich aan bij U.F.K.K.
15 juni 2007

Sensei Carol Alders heeft zich aangesloten bij de United Federation of Kyokushinkai Karate. Haar nieuwe Dojo genaamd SKDA Senshi Kyokushinkai Dojo Aruba zal in augustus geopend worden en aangesloten zijn bij de wereldoverkoepelende kyokushin organisatie U.F.K.K. Namens de U.F.K.K. wensen wij sensei Carol veel succes met de opening van haar eigen Dojo en feliciteren wij haar met haar succesvol afgelegde Shodan examen op donderdag 14 juni. Osu !!

Musashi webshop online
25 juli 2007

Na maanden lange voorbereiding is dan eindelijk op woensdag 25 juli de lang verwachte Musashi webshop online gegaan. In de Musashi webshop kunt u diverse kyokushin artikelen bestellen zoals bv : kyokushin uniformen, scheen- hoofd-, borst- en kruisbeschermers, tassen, boks- en stoot handschoenen, 'boeken, video's, DVD's en originele Japanse U.F.K.K. kyokushin black belts. U kunt al uw bestellingen veilig betalen via I-deal of Pay Pal, Veel surf plezier.

  

Shihan Sjaak bezoekt Aruba voor seminars
5 t/m 16 juni 2007

Kancho Sjaak is op uitnodiging van de Arubaanse kyokushin organisatie voor het geven van diverse seminars en voor het afnemen van zwarte band examens. Binnenkort komt er een verslag en een fotoverslag, maar hier alvast 3 artikelen uit de Arubaanse kranten. Komende week zullen er nog een aantal volgen en morgen staat er een tv optreden op de agenda.

Fotoreportage van dit evenement kunt u bekijken in ons fotoalbum
Veel leesplezier

Beker der Kempen
19 mei Beerse Belgie

Op zaterdag 19 mei namen 5 karateka's van Musashi Dojo deel aan de 3e Beker der Kempen. De weging was al om 8.30 dus rond 6 uur op en tegen 7 uur afgereden naar een toernooi wat een verschrikkelijk lange dag zou gaan opleveren. Pas om 14.15 moest onze eerste jongen aan de bak en het toernooi was tegen 7 uur afgelopen en voordat we thuis waren was het alweer 9 uur, dus totaal 14 uur onderweg geweest.

Musashi.nl één van de meest bezochte website's in de categorie Vechtsporten Strijen, 19 april 2007

De website van Musashi.nl heeft al jaren een bijzonder groot aantal aanhangers die regelmatig de website bezoeken. Echter sinds een aantal maanden zien we dat de website steeds meer bezoekers aantrekt. Hier zijn we dan ook heel blij mee. Dit is immers een graadmeter om te zien of we op de goede weg zijn. Een top score van 692 is dan ook een prachtige score en voor ons een nieuw ijkpunt naar de toekomst toe.

Dangraad examens Nederlandse Kyokushin organisatie
12 maart 2007, Westmaas

Op maandag 12 maart hebben de volgende kandidaten een 4 uur durend technisch examen afgelegd voor Shodan en Sandan, te weten : sensei Alex van Meel, sensei Antwan van Uden, sempai Henk Dakkenhorst, sempai Bas de Way en sempai Mine Demirbag.

Kyokushin seminar o.l.v. shihan Naziri
29 Januari 2007 Westmaas

Op maandag 29 januari gaf shihan Naziri Branch Chief van de United Federation o Kyokushinkai Karate een ruim 2 uur durende wedstrijdtraining op zijn Iraans. Gewoon keihard knokken, afzien en bikkelharde technieken afgesloten met een uur durende kumite

Wedstrijdtraining Sahinbas Dojo
2 Maart 2007 Leiden

Deze wedstrijdtraining stond weer o.l.v. beide bondcoaches Sahinbas en was weer heel leerzaam. Kijk voor de datums van deze speciale trainingen in de agenda van de Nederlandse Kyokushin Organisatie elders op deze site.

8e Open Nederlands Jeugd Kampioenschap
1 April 2007 Barendrecht

Dit 8e Open Nederlands Jeugd Kampioenschap werd georganiseerd door shihan Sjaak van de Velde van Musashi Dojo en stond onder auspiciën van de Nederlandse Kyokushin Organisatie en was echt open voor karateka’s en budoka's van alle organisaties. Er namen karateka's deel van 18 sportscholen uit o.a. Nederland en België.

Steun onze sportschool koop een lot van de Support Aktie
1 mei 2007 Strijen

Voor een beter lot..... maar óók voor Sportschool Musashi.

Samenwerking met Vitamins Direct
8 februari 2007 Amsterdam

Op deze site wordt u uitgebreide achtergrondinformatie en feiten over onderwerpen binnen de driehoek van basisvoeding, training en voedingssupplementen aangeboden. Via sportschool Musashi kunt u met 5 euro korting bestellen op www.vitamins.nl bij een minimumbesteling van 20 euro. Dat is 25 % korting bij een bedrag van 20 euro. Voor 15.00 uur bestellen, betekent meestal de volgende dag in huis. Vult u bij het bestellen / registreren bij de ambasadeurs de Musashi code A57 in en dan heeft u gelijk de korting. Succes !!

Foto's seminar "Iranian Style" Online

Seminar 27 januari 2007

Tijdens de seminar op 27 januari 2007 in de Musashi Dojo zijn 200 foto's genomen. Deze foto's zijn nu te bekijken in het foto album.

Belangrijk om te weten is dat de foto's ook gedownload kunnen worden in hun orginele formaat. De foto's zijn gemaakt in een zeer hoge resolutie zodat er prachtige digitale afdrukken van kunnen worden gemaakt.

Nieuwe Musashi website online
5 februari 2007

Na vele uren werk is de nieuwe Musashi website online. Onze dank gaat uit naar onze sponsor John Stevens van Cosly Bv en naar shihan Sjaak van de velde die beide velen uren arbeid hebben geleverd om de site over te zetten, up te daten en een nieuwe look te geven. We zullen gaan starten met een splinternieuwe online Musashi nieuwsbrief waarvoor u zich vrijwillig kan registeren zodat u altijd up to date informatie toegestuurd zal krijgen via uw e-mail adres.

DVD 10e Open Europees Kampioenschap Kyokushin Karate
1 februari 2007

Nu verkrijgbaar via de Musashi webshop, Klik hier om een bestelling te plaatsen

Kyokushin seminars in Noorwegen
18 t/m 26 Januari 2007

Shihan Sjaak van de Velde was door de Noorse Kyokushin Organisatie uitgenodigd om diverse seminars te verzorgen in o.a. Drammen, Oslo en Bergen. Shihan had 3 assistenten meegenomen, t weten sensei Herman Wijnbelt, sensei Goksel Sahinbas en sensei Can Sahinbas. Op zaterdag was een 8 uur durende seminat o.l.v. shihan Sjaak met maar liefst 100 deelnemers uit o.a. Nederla, Noorwegen, Polen en Zweden. Alle deelnemers kunnen terugkijken op een zeer leerzame seminar

U.F.K.K. officieel erkend door Iraanse regering
2 januari 2007, Teheran

Details volgen...

Een boodschap voor de Kyokushin wereld in 2007
1 januari 2007, Strijen

Het gezegde luidt dat in het land der blinden, Een-Oog koning is. Hoe anders is de werkelijkheid. In het land der blinden is Een-Oog helemaal geen koning !. Integendeel!. In het land der blinden wordt Een-Oog namelijk helemaal niet begrepen. Hoe legt hij uit hij wilt ? Wat de bedoeling is van zijn akties ? De blinden verklaren hem maar al te vaak voor gek. Keer op keer benadrukken zij dat Een-Oog degene is die niet zien kan.

strandtraining.jpg Strandtraining 20 januari verplaatst naar 17 maart.

De geplande strandtraining van 20 januari 2007 is verplaatst naar 17 maart 2007.
Iedereen die zich heeft opgegeven, graag toch even melden of men 17 maart ook aanwezig is ja of nee.