15e Open Kyokushin Zomerkamp
9 t/m 11 september Strijen Sas

Poster zomerkamp2011

Geheel verzorgd inclusief eten en drinken
60 euro voor een heel weekend kyokushin

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 september 2011 wordt voor de 15e maal dit Kyokushin Zomerkamp georganiseerd voor jeugd kyokushin karateka’s 7 t/m 14 jaar en voor senioren 15 t/m 70 jaar !  Dit is zoals gebruikelijk een open kyokushin kamp dus iedereen is welkom mee te doen. Organisatie is niet belangrijk.

Verzamelen op vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur op de Sassendijk 8 te Strijen Sas. Dit betekent dat de ouders de kinderen kunnen brengen tussen deze tijden. Niet eerder en zeker niet later. De kinderen moeten op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur weer opgehaald worden. Zorg dat u op tijd bent om uw kind op te halen. Dit jaar is vanwege het grote succes weer gekozen voor kamperen bij de "boer" in de ruige natuur van Strijen Sas. Aan alle karateka’s  wordt gevraagd om een klein (of groot tentje) mee te nemen waarin ze kunnen slapen. Er worden zoveel mogelijk karateka’s (in overleg) bij elkaar in de tent gezet en er zal een hele grote tentencirkel worden aangelegd. Dus ook slaapzak, kussen en luchtbed meenemen. Als u een tent heeft neem hem dan mee want het zou rot zijn als we karateka’s moeten weigeren omdat we ze niet kunnen plaatsen vanwege onvoldoende slaapgelegenheid. In eerste instantie vragen wij u om zelf voor een tent te zorgen voor uw eigen kind of voor uzelf. Heeft u dit niet dan zullen wij proberen om mensen bij anderen onder te brengen maar dit is geen garantie dat u ook daadwerkelijk geplaatst kan worden. Wij vragen dan ook aan elke deelnemer hun volledige medewerking om dit mogelijke probleem tot een goed eind te brengen.

Er is een hele grote tent waarin we het gehele kamp eten/drinken (en snoep) uitdelen aan de karateka’s. Het kamp start vrijdag om 21.00 uur met een training. Zorg ervoor dat een ieder vrijdag goed gegeten heeft voordat ze naar het kamp komen omdat ze pas op zaterdag rond 8 uur voor het eerst ontbijten. Er zullen 3 maaltijden op zaterdag worden verstrekt waarvan 1 warm. Daarna is er in de nacht van zaterdag op zondag nog extra 4e maaltijd die bestaat uit ongelimiteerd patat met bitterballen en frikandellen eten. Daarna is er het traditionele kampvuur waar een ieder lekker kan uitrusten en babbelen. Op zondagmorgen krijgen de kinderen 2 x een broodjesmaaltijd aangeboden. Gedurende het gehele kamp zal er uitgebreid koffie, limonade en snoep worden uitgedeeld en hier zal zeker geen gebrek aan zijn. Zorg voor voldoende droge kleren, T-shirts, schoenen, zaklamp, karatepak en trainingspak.

Plaats waar het Zomerkamp wordt gehouden is Sassendijk 8 te Strijen Sas. (op dezelfde plek als ieder jaar) en er zullen tijdens het gehele kamp vele volwassenen aanwezig zijn om de kinderen te begeleiden. Wij zijn het gehele kamp bereikbaar via telefoonnummer 0619-434897. Heeft u of uw kind ergens problemen mee, laat ons dat dan even weten via een briefje. Alleen via een briefje omdat het anders niet te onthouden voor de leiding is vanwege het grote aantal deelnemers. Hopelijk bent u zo voldoende geïnformeerd en heeft u nog vragen stel ze aan de shihans. Het inschrijfformulier moet zo spoedig mogelijk ingeleverd worden te samen met 60 euro. Het inschrijfformulier moet altijd zijn voorzien van een handtekening door de deelnemer en/of ouders - wettelijke voogd.

Iedereen die deel neemt aan dit kamp mag een extra examen doen voor een hogere graad !!! Ouders mogen mee maar betalen gewoon het inschrijfgeld en moeten zich tijdens de training afzijdig houden. 

Er staan al karateka's ingeschreven van de volgende Dojo's :

Musashi Dojo Westmaas
Ryuto Dojo Rotterdam
Shinobu Dojo Deventer
Senshi Dojo Middelharnis
Gouken Dojo Kyokushin
Mas Oyama Dojo Den Helder
Chikara Dojo Amersfoort
Breure Dojo Goirle
Budoschool Neuhaus Dojo Oosterblokker

Informatie Sjaak van de Velde shihan :  Telefoon : 0619-434897 of via http://www.musashi.n/ / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inschrijfformulier: hier