Budokai Senshi sluit zich aan bij de Nederlandse Kyokushin Organisatie
11 juni 2011

Bij deze verwelkomen wij sensei Jaques van Roosmalen en al zijn leerlingen met hun start bij de N.K.O. Er waren al goede kontakten over en weer en ook tijdens het NK was er een goede samenwerking en dat heeft beide partijen er toe doen besluiten om verder te gaan binnen de N.K.O. De Nederlandse Kyokushin Organisatie is blij met deze gerespecteerde kyokushin Dojo uit Middelharnis die vanaf vandaag een volwaardig N.K.O. lid zal. Wij wensen Budokai Senshi en sensei heel veel succes met zijn leerlingen en hopen op een jarenlange onderlinge respectvolle samenwerking... osu!


Info Nederlandse Kyokushin Organisatie.

Mailing van sensei Jacques van Roosmalen:
Osu Kyokushin vrienden en betrokkenen,

Hierbij willen we iedereen informeren dat Budokai Senshi heeft besloten om lid te worden van het N.K.O. / E.K.O. / U.F.K.K. van Shihan Sjaak van de Velde. Deze keuze is door alle leden inclusief onszelf gemaakt en de voornaamste redenen voor dit besluit zijn;

  •  De betrokkenheid van Shihan Sjaak de afgelopen periode.
  •  Het vertrouwen wat wij de afgelopen periode hebben gekregen bij organisatie van toernooien en/of deelname hier van.
  •  De openheid en vrijheid in eigen handelen.
  •  De vele activiteiten die worden georganiseerd.
  •  Geen betaling van bondscontributie.
  •  En bovenal het streven naar 1 kyokushin zonder grenzen of persoonlijke kift naar een ander.

Het is een nieuwe start en met het oog op de toekomst , hebben we de naam van Dojo Senshi in Budokai Senshi veranderd. Hebben jullie vragen? Stel ze gerust we zijn een open vereniging.

Osu! Sensei Jacques van Roosmalen